Şehit Bayram Yeşil Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Öğrencilerimize orta öğretim seviyesinde asgari ortak bir genel kültür vermek suretiyle onlara kişi ve toplum sorunlarını tanımak, çözüm yolları aramak ve yurdun iktisadi sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunmak bilincini ve gücünü kazandırmak istiyoruz.

Misyon: Öğrencilerimizin; bilgili , becerili , dürüst , sorumluluğunu bilen araştıran , sorgulayan , paylaşan , çok yönlü ve tarafsız bakabilen çevresiyle olumlu iletişim kurabilen ortak bir genel kültürle , soruların farkında olabilen , ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek ilgi,istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış Türkçe´yi doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen vatanını ve milletini seven , insan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitbayramyesilcplisesi.meb.k12.tr

Adres - Bala Mah. Mustafa Yeşil Caddesi BURDUR/AĞLASUN

Adres - Bala Mah. Mustafa Yeşil Caddesi BURDUR/AĞLASUN

Ulaşım KARAYOLU

İl/İlçe Merkezine Uzaklık AĞLASUN BURDUR MERKEZE 34 KM, ISPARTA MERKEZE 40 KM MESAFEDEDİR.